Linköpings Affärsänglar tar in två nya partners och tillsätter vd

Linköpings Affärsänglar är ett investerarnätverk som utgår från Linköping. Sedan starten 2017 har ett 40-tal investeringar gjorts och runt nätverket finns ett stort antal personer med intresse för investeringar i startup-företag.
 
Inför 2021 växlar Linköpings Affärsänglar upp och tar in två nya partners, Maria Bolin Anvill och Johanna Palmér.

  • Vi är glada att kunna utöka vår grupp av partners med två kända näringslivsnamn. Maria Bolin Anvill är vd för Utvecklingsklustret Energi AB och tidigare vd för företagsinkubatorn LEAD. Johanna Palmér är före detta vd för Östsvenska Handelskammaren och jobbar idag som professionell styrelseledamot, säger Mikael Kemi, ordförande för Linköpings Affärsänglar.  

Linköpings Affärsänglar brinner för skickliga entreprenörer som kan förändra samhället positivt. Genom aktivt ägande, ödmjukhet och genuint engagemang utvecklas bolag från idéer till verklighet. Inför 2021 ska verksamheten utökas och en vd har därför tillsatts i Johanna Palmér.

  • Jag ser fram emot att utveckla plattformen Linköpings Affärsänglar så att fler bolag kan få träffa fler personer och tillsammans genomföra fler investeringar, säger Johanna Palmér.  

Linköpings Affärsänglar grundades av bland andra före detta hockeyproffset Mattias Weinhandl.

  • Vi har idag ett aktivt flöde av spännande bolag som naturligt vänder sig till oss för kapital, kunskap, kompetens och nätverk. Jag är glad att verksamheten nu kan få ta nästa steg och ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Mattias Weinhandl, en av initiativtagarna till Linköpings Affärsänglar.  
För frågor, kontakta:
 
Mikael Kemi, ordförande Linköpings Affärsänglar
mikael.kemi@liaf.se
0736-33 83 83

Johanna Palmér (bild), vd Linköpings Affärsänglar
johanna.palmer@liaf.se
0739-13 9926